06.11.2014

SRSFF LA EMISIUNEA CULTURA.NET, RADIO ROMÂNIA CULTURAL : VINERI 7 NOIEMBRIE ȘI VINERI 14 NOIEMBRIE 2014, DE LA ORA 11.30



         
Societatea Română de Science Fiction și Fantasy, reprezentată de Marian Truță și Cristian Tamaș participă la emisiunea CULTURA.NET  a domnului Florin Vasiliu difuzată de Radio România Cultural.





Site-ul SRSFF, revista Fantastica, portalul pan-european EUROPA SF, sunt proiecte ale Societății Române de Science Fiction și Fantasy, singurele proiecte SF românești care au primit Premii ale Societății Europene de Science Fiction (European Science Fiction Society) în 2010 și 2013, singurele premii internaționale - nu unele de complezență sau „de încurajare” acordate automat pe bază de listă -  obținute în ultimii ani în domeniul SF de către inițiative românești.


Vineri 7 noiembrie de la ora 11.45 pe Radio România Cultural și vineri 14 noiembrie de la ora 11.30, vă invităm să ascultați online emisiunea CULTURA.NET.

Înregistrările celor două emisiuni pot fi ascultate accesând adresa : 

http://www.radioromaniacultural.ro/culturanet_cu_catalin_sturza-125


                                                        
Florin Vasiliu, realizatorul emisiunilor Cultura.net și Blogcultura de la Radio România Cultural

La Cultura.NET veți descoperi, însă, o mulțime de site-uri și de bloguri tematice: despre cărți, filme, spectacole de teatru, despre jurnalism și noile media, chiar și despre Media Player. Pentru a intra în atentia Cultura.net, o pagină web nu trebuie să fie o tabelă cu link-uri: trebuie să comenteze, să informeze, să creeze ceva nou. Și să strângă în jurul ei o comunitate. Să devină, altfel spus, un subiect cultural.
Un spectacol multimedia ar putea fi un astfel de subiect, alături de o instalație de artă contemporană sau de o lucrare a unui teoretician al net-ului: orice folosește și comentează mijloacele specifice ale web-ului.

Cei mai interesanți, pentru Cultura.NET, sunt însă oamenii din spatele blogului, al instalației de arta contemporană sau al cercetării academice. Pe ei îi veți cunoaște și dumneavoastră, prin interviurile din emisiune. Cultura.NET comentează și informează, la rândul ei, asupra unor evenimente și prezintă nemijlocit oameni. Pentru a aduna, astfel, de jur împrejur o comunitate virtuală.” - Florin Vasiliu

Vă mulțumim !

                           

Niciun comentariu: