09.05.2011

ARTISTUL DIGITAL IOAN DUMITRESCU PE COOLVIBE

Ioan Dumitrescu - „Sky Planet”

Ioan Dumitrescu -„Floating Palace”

Ioan Dumitrescu este prezent cu aceste două lucrări pe site-ul de artă digitală Coolvibe, aici.


Ioan Dumitrescu - „Dunărea 2013”

Pe site lui Ioan Dumitrescu, puteți să explorați „galeria”, aici.



Lucrările lui Ioan Dumitrescu sînt reproduse în albumele de artă digitală, „EXPOSÉ ” numerele 7 și 8 („the finest international collection of Digital Art, EXPOSÉ showcases the year’s best artists and art”), aici.

EXPOSÉ 8, 2010
EXPOSÉ 7, 2009

Ioan Dumitrescu

Ioan Dumitrescu este un freelance illustrator/concept artist care colaborează în domeniile realizării de jocuri pe calculator, coperților de carte și ilustrațiilor interioare.
Printre realizarile sale se numara: 4 premii 3DTotal,1 premiu Cghub Gold Award,3 premii CGtalk Front page.

Creațiile sale au fost publicate in : Ballistic Publishing Exposé nr. 7 si 8, Ballistic Publishing Exotique,Imaginefx,2dArtistmagazine,Advance Photoshop Magazine.


Mai multe detalii precum şi un interviu cu Ioan Dumitrescu se pot găsi pe pagina dedicată artistului în meniul Arte vizuale, aici.

Un interviu cu artistul Ioan Dumitrescu, aici :

Ioan Dumitrescu a participat cu lucrări în cadrul expoziţiei „Other Worlds” vernisată în colaborare cu SRSFF pe data de 14 septembrie 2010, la Centrul Calderon, a celor trei graficieni prezentaţi pe site-ul SRSFF la secţiunea Arte vizuale: Dragoş Jieanu, Alex Popescu (nominalizat SRSFF la Eurocon 2010) şi Ioan Dumitrescu.



Copyright©Ioan Dumitrescu

Niciun comentariu: