09.03.2011

SRSFF LA TÎRGUL DE CARTE SF&FANTASY „FINAL FRONTIER”

Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy participă la Tîrgul de Carte Science Fiction & Fantasy „Final Frontier” cu invitații Cristian M. Teodorescu, Feri Balin, Eugen Lenghel, Cristian Tamaș, Mihnea Columbeanu, Mihail Grămescu, în cadrul a două dezbateri despre universuri paralele şi scenarii apocaliptice și un referat despre influența lui Ion Hobana asupra SF-ului românesc.

Final Frontier” este primul tîrg de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, în perioada sîmbătă 26 - duminică 27 martie 2011, între orele 10:00 și 18:00 în Sala pentru Oaspeți la Muzeul Țăranului Român, Șoseaua Kiseleff nr.3, București.

Programul dezbaterilor la care participă invitații SRSFF este următorul:

Sâmbătă, 26 martie
ora 11:00

Universuri: „Mistificarea demiurgică – Umberto Eco”
Prezenţa lui Umberto Eco în science fiction, cu titlurile „Pendulul lui Foucault”, „Baudolino” şi „Cimitirul din Praga”.
Invitaţi: Cristian M. Teodorescu şi Feri Balin

ora 12:00
Cristian Tamaș : „Ion Hobana şi influenţa sa în science fiction-ul românesc

Duminică, 27 martie, ora 11:00
Scenarii apocaliptice: 2012 – Sfârşitul calendarului
Ce urmează: soarele, apa sau deşertul?
Invitaţi: Mihail Grămescu, Mihnea Columbeanu şi Eugen Lenghel

Participînd la discuţii şi punînd întrebări aveţi şansa să cîştigaţi exemplare din antologia SRSFF „Alte ţărmuri”.

Tîrgul de Carte Science Fiction & Fantasy „Final Frontier” este organizat de bookblog.ro în parteneriat cu SRSFF și este amplasat în incinta Sălii de Oaspeți a Muzeului Țăranului Român, Şoseaua Kiseleff 3, Bucureşti, în perioada 26-27 martie 2011.

Pe lîngă cărți în română și în engleză, vizitatorii vor găsi la fața locului și eReadere cu cele mai îndragite titluri ale genului, în format digital.
Le vor putea testa și vor decide singuri dacă avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a ține în mînă o carte și de a o răsfoi.

Evenimentul nu se limitează la a fi un simplu loc din care poți să cumperi cărțile dorite.
„Final Frontier” va fi și un prilej de socializare, de a afla informații și de a învăța lucruri noi.


În spațiul special amenajat pentru prezentări, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colecțiile SF & Fantasy, iar invitații, cunoscuți autori ai genului - vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenți.



În plus, artistul Octav Ungureanu va susține pentru toți cei interesati ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro, vă va introduce în lumea boardgames-urilor.

Toate acestea sunt presărate cu diverse concursuri pentru vizitatori, iar la finalul tîrgului cei care au cumparat cărți sau alte produse participă la tombola cu premii surpriză.

http://finalfrontier.ro/

Niciun comentariu: