01.03.2011

„FINAL FRONTIER” : TÎRGUL PASIONAȚILOR DE SF&FANTASY

Final Frontier” este primul tîrg de carte SF & Fantasy organizat de bookblog.ro, în perioada sîmbătă 26 - duminică 27 martie 2011, între orele 10:00 și 18:00 în Sala pentru Oaspeți la Muzeul Țăranului Român, Șoseaua Kiseleff nr.3, București.

Pe lîngă cărți în română și în engleză, vizitatorii vor găsi la fața locului și eReadere cu cele mai îndragite titluri ale genului, în format digital.
Le vor putea testa și vor decide singuri dacă avantajele acestor dispozitive electronice destinate lecturii se pot compara cu bucuria de a ține în mînă o carte și de a o răsfoi.

Evenimentul nu se limitează la a fi un simplu loc din care poți să cumperi cărțile dorite.
„Final Frontier” va fi și un prilej de socializare, de a afla informații și de a învăța lucruri noi.


În spațiul special amenajat pentru prezentări, editurile vor vorbi despre cele mai noi titluri din colecțiile SF & Fantasy, iar invitații, cunoscuți autori ai genului - vor purta un dialog pe teme SF & Fantasy cu cei prezenți.


În plus, artistul Octav Ungureanu va susține pentru toți cei interesati ateliere de benzi desenate, iar Mihai Lalu, de la tarabadejocuri.ro, vă va introduce în lumea boardgames-urilor.

Toate acestea sunt presărate cu diverse concursuri pentru vizitatori, iar la finalul tîrgului cei care au cumparat cărți sau alte produse participă la tombola cu premii surpriză.

http://finalfrontier.ro/

Niciun comentariu: